headerphoto

Beginpagina

De App van GolfbrekerRadio is voor Android en iOS te downloaden:

Android iOS Microsoft Windows wordt aan gewerkt

Webcam in Studio 1 wordt via YOUTUBE  uitgezonden

Meer informatie over de gasten of muziek in een programma via:

Twitter  Facebook 

Omroepvereniging De Golfbreker verzorgt informatieve en verstrooiende radioprogrammas voor een breed publiek in Amersfoort e.o.

Golfbreker Radio zendt 24 uur per dag (analoog) uit via 87,5 MHz FM via Ziggo kabel in Amersfoort, Hoogland, Bunschoten, Leusden, Achterveld en Soest. Via digitale radio/tv Ziggo kanaal 918. 

Digitaal zijn we te beluisteren via Ziggo digitaal kanaal 918 in Barneveld, Elburg, Ermelo, Nijkerk, Hoevelaken, Nunspeet, Oldebroek en Putten, Renswoude, Woudenberg, Wijk bij Duurstede, Maarn en Veenendaal.

Wij zijn betrokken bij de ontwikkelingen in Amersfoort en omgeving, en vervullen een rol bij het verspreiden van lokale informatie, en de verbinding tussen inwoners van onze regio.

Wij richten ons primair op luisteraars die geboren zijn voor het jaar 1965 (de Babyboom generatie) en die actief betrokken willen zijn bij de lokale samenleving. Wij maken geen onderscheid op basis van godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook en behandelen iedereen met respect. Bij het verzorgen van informatieve programma s handelen wij volgens journalistieke beginselen, op faire basis, volgens het beginsel van hoor en wederhoor en met eerbied voor de waarheid. Wij zijn een organisatie van vrijwilligers die een stuk van hun vrije tijd besteden aan een hobby in dienst van de medemens.

 Loading...

Livestreams