headerphoto

Ontvangst

Wat is DAB+
DAB+ is de digitale opvolger van FM. Met een DAB+ radio kun je onderweg in de auto en thuis méér radiozenders ontvangen en met een betere geluidskwaliteit. Inmiddels zijn ook lokale en regionale zenders zoals Golfbreker Radio via DAB+ te ontvangen.
Golfbreker Radio zendt uit via DAB+ zenders in Amersfoort, Nunspeet en Wageningen. De uitzendingen zijn te beluisteren in Eemland, West-Veluwe en de Gelderse Vallei. 
Golfbreker Radio moet bij de stations te vinden zijn. Anders opnieuw naar de zenders zoeken dan moet Golfbreker wel te vinden zijn.

Tevens is de GolfbrekerRadio App voor iOS beschikbaar en Android (tijdelijk niet beschikbaar). Hiermee vindt u informatie over Golfbreker Radio en kunt u live luisteren en programma s terugluisteren via gemist.

Livestream via de app TuneIn op Apple computers, Windows computers, iOS en ANDROID, zoek dan bij de stations op Golfbreker.

Kijk en luister via MIXCLOUD (webcam)

112 kbs aac stream

Bluesound streamer kies voor TuneIn en zoek Golfbreker

Vragen of opmerkingen techniek@golfbreker.nl

Met RadioSure luister je gratis naar duizenden radiostations uit Nederland, België en vele andere landen. De fraaie app bevat een uitstekende zoekfunctie en wanneer je een leuk liedje hoort neem je deze simpel op.

Download RadioSure hier