headerphoto

Beginpagina

Omroepvereniging De Golfbreker verzorgt informatieve en verstrooiende radioprogrammas voor een breed public in Amersfoort e.o.

Golfbreker Radio zendt 24 uur per dag via Ziggo kabelradio analoog uit op 87,5 MHz FM in Amersfoort, Hoogland, Bunschoten, Leusden, Achterveld en Soest

Via digitale radio/tv Ziggo kanaal 918 in Achterveld, Amerongen, Amersfoort, Barneveld, Bunschoten-Spekenburg, Elburg, Ermelo, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Maarn, Nunspeet, Oldebroek, Putten, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Soest, Veenendaal, Woudenberg en Wijk bij Duurstede.

Wij zijn betrokken bij de ontwikkelingen in Amersfoort en omgeving, en vervullen een rol bij het verspreiden van lokale informatie, en de verbinding tussen inwoners van onze regio.

De App van GolfbrekerRadio downloaden voor Android iOS 

Voor de App voor Microsoft Windows en BlackBerry wordt gewerkt

Kijken via de webcams in Studio 1 stream.me/golfbrekerradio

Meer informatie over de gasten of muziek in een programma via:

Twitter

Facebook

Mixcloud

Wij richten ons primair op luisteraars die geboren zijn voor het jaar 1965 (de Babyboom generatie) en die actief betrokken willen zijn bij de lokale samenleving. Wij maken geen onderscheid op basis van godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook en behandelen iedereen met respect. Bij het verzorgen van informatieve programma s handelen wij volgens journalistieke beginselen, op faire basis, volgens het beginsel van hoor en wederhoor en met eerbied voor de waarheid. Wij zijn een organisatie van vrijwilligers die een stuk van hun vrije tijd besteden aan een hobby in dienst van de medemens.

Luister ik heb een verhaal, luisterboek van Aat en Roelof

Christian Klems 40 jaar bij Golfbreker Radio

Studio 1 tijdens live programma Youtube (tijdelijk buiten gebruik)

 Kijken via de webcam in Eemhuis 1 september 2018Livestreams

Winamp

windows Media Player

Real Player

QuickTime

Webcam

De App van GolfbrekerRadio

Android

Apple